1919 – A Nagy Szétesés A tanulmánykötet az Országház főrendiházi üléstermében 2019 novemberében megrendezett történettudományi konferencia előadásainak szerkesztett változatát...
Rendi országgyűlések a Magyar Királyságban a 18. század elejéig A kötet szerzői a magyar országgyűlések középkori történetének ívét rajzolják meg. Az egyes korszakokon belül azonos...

Június 22-től megnyit az Országgyűlési Könyvtár, így az Országház Könyvkiadó weboldalán előjegyzett kiadványok átvétele is elérhető ismét.

A rendszerváltoztatás utáni első szabadon választott Országgyűlés megalakulásának harmincadik évfordulójára fotóalbum jelent meg az Országház Könyvkiadó gondozásában.

Interjú Kerekes Margittal, Az Országház üvegművészete című kiadvány szerzőjével

Az Országgyűlési Könyvtár zárva tartása miatt a könyvek előjegyzése határozatlan ideig szünetel

Megjelent az Országház Könyvkiadó Országházi séták sorozatának tizedik kötete, Az Országház üvegművészete.

Interjú Tóth Zitával, a Szél hozta rézvitéz mesekönyv írójával

Katedrától a pulpitusig címmel jelent meg Szabad György Széchenyi-díjas történész, iskolateremtő egyetemi tanár politikatörténeti munkásságának tizenhárom értekezése az Országház Könyvkiadó gondozásában.

A rendezvényre január 21-én került sor a Politikatörténeti Intézetben.

A rendezvényre 2020. január 21-én 16 órakor kerül sor a Politikatörténeti Intézetben.

Feitl István: Az államszocialista korszak álparlamentje című könyvének ünnepélyes bemutatására december 11-én került sor az Országház Kossuth-termében.

Az 1848–1849. évi országgyűlés mártírjai sorozatban jelenik meg. Nemrég látott napvilágot az ötödik, Perényi Zsigmond báró című tanulmánykötet.

Az Országház Könyvkiadó legújabb, gazdag illusztrációs anyagot felvonultató magyar és angol nyelvű kötete tudományos igényességgel mutatja be a házelnöki portrégaléria történetét.

Az Országház Könyvkiadó gondozásában megjelent a „…minden édenek neve vad poklokat büvöl…”– A Magyarországi Tanácsköztársaság című kötet.

Az Országház Könyvkiadó honlapján előjegyzett könyvek az ünnepi időszakban a következő napokon vehetők át az Országgyűlési Könyvtárban: december 21-ig nyitvatartási időben, december 23., 30., és...

Az Országház Könyvkiadó gondozásában megjelent az Országházi Mesék sorozat első mesekönyve, a Szél hozta rézvitéz.

Az Országház Könyvkiadó gondozásában 2019 folyamán számos történelmi, művészettörténeti, ismeretterjesztő és idegenforgalmi témájú kiadvány látott napvilágot.