Hírek

Újabb idegen nyelvű kiadványok

   

 

 

Az Országház Könyvkiadó gondozásában megjelentek a Nemzet Főtere Füzetek sorozat négy kötetének újabb idegen nyelvű kiadásai, összesen 30. A brosúrák így minden Kárpát-medencei nyelven elérhetővé váltak immáron.

Török András – Wachsler Tamás: A magyar Országház című brosúra mostantól cseh, horvát, román, szerb, szlovák és ukrán nyelven is kapható az eddigi német, angol, olasz, francia, spanyol, orosz, lengyel, japán és kínai mellett. A könyvbe belelapozni IDE kattintva nyílik lehetőség.

Moravetz Orsolya: A magyar Szent Korona című kiadvány a most megjelent cseh, horvát, orosz, román, szerb, szlovák és ukrán nyelvűekkel együtt összesen 14 nyelven olvasható immáron. A magyar nyelvű kiadványba belelapozni IDE kattintva nyílik lehetőség.

Németh Csaba: Az 1956-os Kossuth téri sortűz és emlékhelye című brosúra cseh, horvát, német, orosz, román, szerb, szlovák és ukrán nyelven is olvasható már az eddigi magyar, angol lengyel és spanyol nyelvű mellett. A magyar nyelvű kiadványba belelapozni IDE kattintva nyílik lehetőség.

Berényi Mariann: A magyar törvényhozás ezer éve című kiadvány magyar és angol nyelvű kiadása után most cseh, horvát, lengyel, német, orosz, román, szerb, szlovák és ukrán nyelven is megjelent. A kiadványba belelapozni IDE kattintva nyílik lehetőség.

Az ismeretterjesztő könyvtár megnyitásához kérem, kattintson ide!

A tudományos könyvtár megnyitásához kérem, kattintson ide!

A kézikönyvtár megnyitásához kérem, kattintson ide!